تبلیغات
siavash - شرایط پذیرش در دانشگاه های ارمنستان
 
درباره وبلاگ


...
کنون که می روی
تمام عزم لحظه های من ، فدای عزم لحظه های تو
شبانگاه بی فروغ من ، ستاره پوش کهکشان راه تو
نفس ، سیاه پوش رفتنت
که تارو پود جان من ، غریق در عزای مرگ وعده های تو
...
کنون که می روی، برو...
خدا نگهدار تو!

مدیر وبلاگ : مهندس سیاوش
نویسندگان
صفحات جانبی
نظرسنجی
نظرتون در مورد سایتم چیه؟







جستجو

آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
siavash
دوستانی بدست آر صدیق و وفادار نه در شمارش بسیار










شرایط پذیرش در دانشگاه های ارمنستان

شرایط پذیرش دانشگاه

الف: معدل پیش‌دانشگاهی از 16 به بالا باشد.

ب: دیپلم دوره دبیرستان علوم تجربی یا ریاضی فیزیك باشد.

میانگین نمرات پیش‌دانشگاهی متقاضیان انتقال در مقاطع دكترای عمومی ( پزشكی ، دندانپزشكی و داروسازی) نباید كمتر از 16 باشد.
برای انتقال در مقاطع دكترای عمومی (پزشكی ، دندانپزشكی و داروسازی) دانشجو باید حداقل 72 واحد درسی در نظام واحدی یا 4 نیمسال تحصیلی در نظام سالانه را با حداقل میانگین كل نمرات 15 در دانشگاه مبدا گذرانده باشد.

  • فعلادوره آمادگی یكساله زبان بعنوان پیش دانشگاهی پذیرفته می شود.(باید به تایید آموزش وپرورش ایران برسد)
  • هزینه كالج زبان(دوره آمادگی) متغیر بین 1500 تا 2500 دلار می باشد.
  • هزینه تحصیل دررشته پزشكی سالانه 3700 دلار- دندانپزشكی4300دلار- دارو سازی3000 دلار

شرایط پذیرش دوره تخصص پزشكی(روسی یا انگلیسی) :

  • 4 سال دوره تخصص : شهریه سالی 3500-3700 دلار
  1. (در موقع انتقال به ایران در امتحان دستیاری شركت نموده وباید حداقل 60% نمره نفر اول رشته مورد نظر را بیاورد.)
  2. در صورتی كه IELTS GENERAL با نمره 5/6 یا toefl با نمره550 داشته باشند می توانند در هر رشته ای به جز پزشكی هسته ای پذیرش گرفت. (سالیانه در هر رشته 10 نفر پذیرش می شوند ودر صورت تقاضای بیش از حد ظرفیت از بین متقاضیان مصاحبه تخصصی در زمینه رشته به عمل می آید.)
  3. در صورتی كه مدرك زبان نداشته باشید بایستی در سپتامبر یا فوریه در امتحان ورودی شركت نمایید و در صورت قبولی می توان نسبت به اخذ پذیرش اقدام نمود .
  4. تمامی رشته های تخصصی ایران به جز پزشكی هسته ای در ارمنستان ارائه می گردد .
  5. دانشجو در هرسال تحصیلی می تواند به مدت 3 تا 4 ماه در ایران به صورت مهمان قسمتی از دوره تخصصی خود را بگذراند + تعطیلات تابستانی و زمستانی.