تبلیغات
siavash - وقت سفارت آمریکا
 
درباره وبلاگ


...
کنون که می روی
تمام عزم لحظه های من ، فدای عزم لحظه های تو
شبانگاه بی فروغ من ، ستاره پوش کهکشان راه تو
نفس ، سیاه پوش رفتنت
که تارو پود جان من ، غریق در عزای مرگ وعده های تو
...
کنون که می روی، برو...
خدا نگهدار تو!

مدیر وبلاگ : مهندس سیاوش
نویسندگان
صفحات جانبی
نظرسنجی
نظرتون در مورد سایتم چیه؟







جستجو

آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
siavash
دوستانی بدست آر صدیق و وفادار نه در شمارش بسیار





    

وقت سفارت امریكا



    
 
تقریبا تمامی متقاضیان دریافت ویزای ایالات متحده امریکا، باید پیش از هر چیز اقدام به تکمیل اپلیکیشن فرم و تعیین وقت مصاحبه نمایند.

مشاورین ما در امر ویزای امریکا، در تکمیل فرم DS-160 ، اخذ وقت مصاحبه ، پرداخت هزینه های مرتبط با سفارت و تکمیل مدارک موردنیاز ویزا، شما را یاری خواهند کرد. 


مراحل درخواست ویزا

1- تکمیل فرم درخواست ویزا به صورت آنلاین DS-160

هر متقاضی باید یک اپلیکیشن فرم مجزا  تکمیل نماید و پرینت صفحه تاییدیه آن را در روز مصاحبه به همراه داشته باشد. در تکمیل این فرم ، اسکن یک عکس تازه گرفته شده رنگی زمینه سفید در ابعاد 5*5 و رزولوشن 600*600 پیکسل، اطلاعات گذرنامه، مشخصات فردی، خانوادگی، شغلی، تحصیلی و توضیحات مرتبط با سفر متقاضی موردنیاز است.

2- تعیین قرارملاقات

هر متقاضی می باید پیش از دریافت ویزا توسط افسر صدور ویزا مورد مصاحبه قرارگیرد. برخی از کنسولگری های ایالات متحده افراد زیر 12 سال و بالای 80 سال را از مصاحبه معاف می کنند؛ اما توصیه می شود کلیه متقضیان، صرف نظر از سن، در مصاحبه حضور یابند. مدت زمان لازم جهت دریافت قرارملاقات برحسب نوع ویزای درخواستی، مکان موردنظر و فصل متغیر است.

3- آمادگی برای حضور درمصاحبه

-  پرداخت هزینه درخواست ویزا: هر متقاضی می باید پیش از رسیدن موعد مصاحبه، هزینه مرتبط با نوع ویزای درخواستی را پرداخت نماید. هزینه های انواع ویزای غیرمهاجرتی به شرح زیر است:

 
B ویزاهای توریستی، کاری، درمانی $160

C-1 ویزای ترانزیت
D ویزای کارکنان کشتی و خطوط هوایی $160
 
F ویزای دانشجویی
J ویزای دانشجوی تبادلاتی و فرصت مطالعاتی $160
 
I ویزای مطبوعاتی
M ویزای دانشجویی و حرفه ای $160
T ویزای قربانیان قاچاق انسان $160
U ویزای قربانیان اقدامات جنایی $160
H ویزای کارمندان و کارگران موقت $190
O ویزای افراد با توانایی های خارق العاده $190
P ویزای ورزشکاران و هنرمندان $190
Q ویزای مبادلات فرهنگی بین المللی $190
R ویزای مبلغان مذهبی $190
E ویزای سرمایه گذاری $270
K ویزای همسر یا نامزد سیتیزن ایالات متحده $240
     

 مدارک لازم:

گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار پس از تاریخ موردنظر جهت ورود به امریکا، تاییدیه DS-160، تاییدیه قرار ملاقات و رسید هزینه ویزای پرداخت شده، مدارک تعیین کننده هدف سفر و مدارک تکمیلی نشاندهنده تمکن مالی متقاضی یا اسپانسر و قصد بازگشت وی به کشور مبدا.

حضور در مصاحبه:

در طی مصاحبه، افسر صدور ویزا برآورد می کند که متقاضی صلاحیت دریافت ویزا و ورود به خاک ایالات متحده را دارد یا خیر. اطلاعات مندرج در فرم DS-160، مدارک ارائه شده و رفتار و گفتار متقاضی تعیین کننده خواهد بود. اکثر کنسولگری های ایالات متحده از کلیه داوطلبان ویزا، انگشت نگاری به عمل می آورند. ممکن است پرونده موردنظر، نیاز به بررسی های اداری بیشتر داشته باشد، در این صورت افسر پرونده این مورد را به اطلاع متقاضی می رساند و معمولا شماره پرونده مربوطه را برای اطلاع از وضعیت ویزا، در اختیار وی قرار می دهد.

پس از تایید شدن ویزا، کنسولگری به متقاضی اطلاع می دهد که کی و کجا پاسپورت خود را جهت صدور ویزا تحویل نماید. معمولا در این مرحله نیازی به مراجعه حضوری متقاضی نیست.برای دریافت اطلاعات بیشتر به بخش "پیکاپ پاسپورت" رجوع نمایید.

توضیحات تکمیلی:

 تا پیش از صدور ویزا اقدام به برنامه ریزی نهایی برای سفر و خرید بلیط نکنید. هیچ سازمان یا نهادی نمی تواند صدور قطعی ویزا را تضمین نماید.
هر ویزا، تا پیش از به اتمام رسیدن مدت اعتبار، معتبر و قابل استفاده است. اگر ویزای معتبری در گذرنامه منقضی شده شما وجود دارد، می توانید به همراه یک گذرنامه جدید معتبر و گذرنامه منقضی شده حاوی ویزا، از آن استفاده نمایید.